Aanmelden

Kleinschaligheid, rust en ruimte is waar we voor staan. Daarom zijn er maximaal 8 woonplekken op onze locatie beschikbaar. Daarnaast bieden we ook dagbesteding aan.

Heb je interesse in een woon- en/of dagbestedingsplek dan ben je van harte welkom om je nu alvast in te schrijven. Vul onderstaande gegevens in dan sturen wij je het aanmeldingsformulier per omgaande retour.

Om tot een stabiele woon- en eerste dagbestedingsgroep te komen vindt er een voorselectie plaats. We nodigen je daarom na aanmelding uit om vrijblijvend  kennis te komen maken, waarbij we samen wensen en mogelijkheden bespreken.

Ben je op zoek naar begeleiding vanuit je eigen woonplek? We gaan graag samen met jou op pad bij het invullen van je hulpvraag. Ben je geïnteresseerd? Het is mogelijk je alvast aan te melden.

Na bevestiging als officieel kandidaat wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, gegevens rondom de start en vanaf wanneer je welkom bent om bij ons te wonen, ambulant begeleiding te ontvangen  en/of werken.

Onze missie:

“Cliëntzorg bieden binnen een kleinschalige, rustige en geborgen setting.
Waar een ieder mag genieten, tot rust komen, geïnspireerd raken en opbloeien tot wie hij of zij
in wezen diep van binnen al is.”